Vörösszőlő-mag #27

2018.02.26

Finom íze mellett rendkívül egészséges is, ugyanis a vörösszőlő-magvak E-vitaminban (antioxidáns, gyökfogó és sejtregeneráló hatás), valamint procyanidinokban gazdagok. A procyanidin a C-, B-vitamin és a béta-karotin mellett a ma legismertebb gyökfogó, azaz antioxidáns.

Hatóanyagai ártalmatlanná teszik a baktériumokat, a sérült ereket, a kötőszövetet pedig gyors
regenerációra ösztönzik. A szőlőmagkivonat antioxidánsai megőrzik az érfalak rugalmasságát, védik a véredényeket a lerakódásoktól, és megóvják azokat a szabad gyökök okozta oxidatív károsodásoktól.

A szőlőmagkivonat a koleszterinszintet is képes csökkenteni, hatóanyagai védik az idegeket és az agyszövetet az oxidatív támadásoktól, ezzel csökkentve a demenciás betegségek rizikóját.

© 2017. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el