Cordyceps #32

2018.03.06

A cordyceps legfontosabb tulajdonsága, hogy képes növelni a test vitalitását és energiaszintjét.

Azáltal, hogy megnöveli a sejtek energiatermelését, fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy az oxigén és a szervezetünkbe juttatott tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.

A cordyceps továbbá elősegíti a vesekiválasztó folyamatokat, kóros eset előfordulásakor képes csökkenteni a vér- és fehérjevizelést. Serkenti a máj működését és méregtelenítő funkcióját. Csökkenti a fájdalomérzetet, fokozza a szervezet oxigénfelhasználását. Immunrendszer- erősítő hatása van, felerősíti a szervezet legyengült immunválaszait. Csökkenti a kórosan magas vérzsírértéket, leginkább a koleszterin- és a trigliceridszintet, és minden további tulajdonságának köszönhetően kedvezően hat a szívre. Gátolja a koleszterin lerakódását a verőérben, értágító hatása van, meggátolja a vérlemezkék összecsapódását, valamint segíti a vér átfolyását az erekben. Kedvezően hat a szénhidrátlebontási folyamatokra, mérsékeli a vércukorszintet, ezáltal fogyasztása a cukorbetegeknek rendkívül kedvező. Oldja a hörgők görcseit, segíti a letapadt, kóros nyák kiürítését, légzéskönnyítő hatású és hozzájárul a szervezet antioxidáns kapacitásához. Gátolja egyes baktériumok és gombák szaporodását, stresszoldó és szorongást csökkentő hatása is ismert.

© 2017. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el